permataKu..

iKlaNNN

Wednesday, November 7, 2012

bgn awal2 pagi....

assalamualikum...harini aku darius bangun awal.. selepas solat subuh... ini lah hasilnya..harga emas makin naik... benar kate orang-orang tua..tak rugi simpan emas.. simpan emas memang untung..tapi... nak beli emas kena ada ilmu dulu..insyaAllah lau ada masa lapang akan saya kongsikan bagai mana caranya...

Saturday, November 3, 2012

Langit Biru...via nIkoN....

 ni lah hasilnya dengan menggunakan nikon..huhu.bia la beginner pom janji aku belajar cara nak shoot...huhuhu.... takpe2 t kite try instalgram lak ye..hehe

Friday, November 2, 2012

jatuh cinta kerna sebuah karya...

assalam.. sebuah karya..tak kisah lah diterjemah macam mana sekalipun...mahupun karangan..lukisan..gambar.. dan ape2 saje... alhmdulillah..aku telah jatuh cinta pada karya fotografi...masih dianggap sebagai beginner dalam dunia fotoshoot ni.. hehe..maklumlah baru beli nikon..ala nikon murah ne d3100..tak sampai pun harga rm2000.tapicampur lens,flash light..cecah RM3riban jugak la modal aku...hehhe.. then..aku jatuhcintapada emas...bagikuemasnipelaburan yang terbaik dalam history..malas emas tu jugakdr zaman firaun lagi..sampai lah ke surga..buke kitab..aku nak cite lebih2 kurang ilmu sikit... hurm... ape cite pasal aku sekarang ek... insyaAllah..nantiaku akan ceritakan..lau aku rajin lah..hehe...

NaFaS Baru buat AKu Darius

assalamualaikum...... fuh.. da lama tak buka blog aku..sekali tengok..ambik hang..sume dah kena hackers..pic2 sume dah hilang... huhu..tergamak orang2 yang hacker blog aku..xpelah..kirenya aku mulakan hidup baru aku kat blog nilah yer..amacam..ok tak..buat pembaca-pembaca tegar yang tak penah2 berputus asa membaca blog aku..time kasih aku ucapkan...dan kini aku dalam nafas baru..orang baru..BAKAL menconteng kembali nukilan-nukulan indah hanya buat kaki jiwang macam aku... sekarang aku dah berkerjaya.....dah berkeluarga..dan bakal ada seorang cahaya mata.. memang hidup baru lah..tapi kereta tu..still same as the title of my blog VIVA SILVER..tapi telah diupgrade je la...more power full n more sporty.. bukan takmampu nak beli vios ke..honda ke..tapi..aku sayang nak jual kete ni...banyak sangat kenangan.........

PutRa peNyu

nape sy cipta blog ni...entah la.. sy pun tak tahu..saje boring2..hehehe.. kepada sume pembaca harap layanzz jee ekk..hehehe



Gratisan Musik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Loading...